• Pameran
  • Mesin setrika gantung
  • bengkel
Babagan awake dhewe

Cixi Meiyu Electric Appliance Co., Ltd. minangka koleksi riset lan pangembangan, desain, produksi, penjualan minangka salah sawijining perusahaan peralatan listrik rumah tangga, perusahaan kasebut didegake ing taun 2009, dumunung ing kutha pesisir sing ayu lan sugih - Cixi City . Teluk Hangzhou ana ing sisih lor, madhep Shanghai ngliwati teluk, lan Ningbo ing sisih wétan. Perusahaan mung khusus ing produksi mesin ironing, puluhan taun. Produk utama kalebu steamer garmen, steamer garmen vertikal, steamer garmen praktis, etc.

Produk
Kabar paling anyar
  • QR