Mesin Setrika Gantung 2000w
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 0 Mesin Setrika Gantung 2000w - 0
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 1 Mesin Setrika Gantung 2000w - 1
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 2 Mesin Setrika Gantung 2000w - 2
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 3 Mesin Setrika Gantung 2000w - 3
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 4 Mesin Setrika Gantung 2000w - 4
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 5 Mesin Setrika Gantung 2000w - 5
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 6 Mesin Setrika Gantung 2000w - 6
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 7 Mesin Setrika Gantung 2000w - 7
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 8 Mesin Setrika Gantung 2000w - 8
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 9 Mesin Setrika Gantung 2000w - 9
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 10 Mesin Setrika Gantung 2000w - 10
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 11 Mesin Setrika Gantung 2000w - 11
  • Mesin Setrika Gantung 2000w - 12 Mesin Setrika Gantung 2000w - 12

Mesin Setrika Gantung 2000w

Mesin Setrika Gantung 2000w iki dirancang kanggo pasar rega murah. Rega model iki arang banget dibandhingake karo model liyane. Rega FOB Ningbo mung babagan USD9.5 nganti USD10.00 saben unit. Wesi sirah uap saka plastik. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tuku Mesin Setrika Gantung Rega 2000w saka China Suppliers

Pambuka 2000w Hanging Ironing Machine

Mesin Setrika Gantung 2000w iki dirancang kanggo pasar rega murah. Rega model iki arang banget dibandhingake karo model liyane.

Rega FOB Ningbo mung babagan USD9.5 nganti USD10.00 saben unit.

Wesi sirah uap saka plastik. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit.

Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.


Parameter Mesin Setrika Gantung 2000w

20-240V, 50/60Hz, 2000W Utawa 110v.1350w

KAPASITAS TANK: 1500ML


Fitur Mesin Setrika Gantung 2000w

bobot entheng, uap cepet, steaming non-stop



Layanan sawise-sales saka 2000w Hanging Ironing Machine

1% free spare parts.

Garansi setaun.



RFQ:

1, Apa uap anomatik?

Ya wis. Lan steaming ora mandheg.


2, Apa wektu dadi panas kanggo panggunaan pisanan?

Iku bab 45 detik.


3, Iku bakal anto-mati banyu wis digunakake munggah?

Ya, bakal mateni daya kanthi otomatis sawise banyu digunakake.


4, Apa panas cedhak stopkontak uap?

Ya, panas banget.



Panas Tags: Mesin Setrika Gantung 2000w, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Massal, China, Murah, Diskon, Rega Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China, CE, CB, ROHS

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR