Ngarep > Babagan Kita>Kaluwihan produk

Kaluwihan produk

★ Bahan cangkang saka Steamer Garment uap meiyu yaiku bahan PP, kanthi resistensi dampak, kekuatan dhuwur, ketangguhan sing apik, ora gampang deformasi.


★ Rod teleskopik saka meiyu uap Garment Steamer adopts struktur ngunci, papat bagean teleskop bisa diatur ing sembarang dhuwur, teleskopik kanggo wektu paling cendhak panyimpenan trep cilik, ora Occupy papan; Gampang kanggo nggunakake lan nyetel, operasi prasaja, imbuhan dhuwur kasepakatan, kateguhan rod aluminium, bobot entheng, bisa nahan bobot nganti 10 kg.


★ Pipa uap meiyu Steam Garment Steamer nganggo desain lapisan kaping pindho, lapisan njero yaiku pipa PVC, kateguhan sing apik, bisa ditekuk kanthi sewenang-wenang, ora ana mambu sing aneh, bisa digunakake ing kisaran 150 derajat - minus 40 derajat; Pipa insulasi EVA njaba, aran nyaman, efek insulasi panas apik banget, suhu paling dhuwur ora ngluwihi 55 derajat, nyetrika dawa ora panas, aman lan dipercaya.


â˜... Meiyu Steam Garment Steamer karo stopkontak khusus, mesin saben wektu sawise nggunakake bakal ana residual nang keluwihan banyu, sijine kanggo dangu banyu bakal deteriorate, breeding bakteri, desain paling anyar bisa gampang liwat stopkontak kanggo ngeculake banyu, prasaja lan trep. Lan ing descaling, sampeyan bisa unscrew stopkontak kanggo flush banyu, ukuran sak tenane sakabeheng resik, ndawakake umur prodhuk.


★ Steamer Garment uap Meiyu dilengkapi gantungan sing bisa ditarik sing bisa dicopot, sing bisa digunakake ing braket yen dibutuhake, lan bisa dicopot kanggo koleksi yen ora dibutuhake. Ora njupuk papan nalika dilipat, lan trep banget kanggo disassemble.


â˜... Meiyu uap hanging irding machine adopts aluminium dadi panas awak, dadi panas struktur liwat pitungan pas lan desain, karo transfer panas cepet, efficiency dhuwur, ora gampang kanggo ukuran lan karakteristik liyane, output uap ing 32-37g / min; Lan manufaktur liyane saka panas POTS lan bahan liyane saka panas awak penguapan mung 25-28g / min, ing kondisi padha, efficiency awak dadi panas kita nemen apik, lan biasane aluminium tabung panas lan banyu ora bakal gawé reaksi kimia, nalika ana. banyu ing lumahing awak dadi panas tembaga, dangu, dawa tembaga ijo, mengaruhi nggunakake sabanjuré.


â˜... Penyesuaian multi-gear, nemen nyukupi kabutuhan macem-macem kesempatan, kabeh jinis wong, nalika nggunakake bisa diatur miturut kabutuhan file aliran kurang utawa panggunaan file aliran dhuwur, bisa nyukupi syarat, nanging uga hemat energi.


Kualitas mei Yu Steam Garment Steamer wis lulus tes ketat saka akeh badan sertifikasi nasional, lan wis entuk CE, CB lan sertifikasi liyane, kualitase luwih dhuwur tinimbang syarat standar peralatan rumah tangga, lan pabrik wis lulus. sertifikat IS9000, kedhaftar bisa ngaso njamin nggunakake.




  • QR