Ngarep > Babagan Kita>Babagan Meiyu

Babagan Meiyu

Cixi Meiyu Electric Appliance Co., Ltd. minangka koleksi riset lan pangembangan, desain, produksi, penjualan minangka salah sawijining perusahaan peralatan listrik rumah tangga, perusahaan kasebut didegake ing taun 2009, dumunung ing kutha pesisir sing ayu lan sugih - Cixi City . Teluk Hangzhou ana ing sisih lor, madhep Shanghai ngliwati teluk, lan Ningbo ing sisih wétan. Perusahaan mung khusus ing produksi mesin ironing, puluhan taun.

Perusahaan netepi tujuan "kualitas pisanan, reputasi pisanan, integritas pisanan, pelanggan pisanan", kanggo "ngiyataken kesadaran kualitas, terus kanggo ketemu syarat customer; Nguatake rasa kompetisi, nambah dodolan produk "kanggo kabijakan bisnis perusahaan. .

Perusahaan kanggo nggawe account sawijining, Manufaktur produk inexpensive, nambah kualitas urip manungsa minangka goal, nuduhake "sandhangan apik, nyumerepi panas, nyumerepi panas, ayu yu digawe", saben bab sethitik sing acara gedhe kita.

Kanthi semangat enterprising saka "inovasi terus-terusan" lan nguber langgeng customer, karyawan lan kepuasan sosial, kita usaha kanggo mbangun perkakas Meiyu Electric menyang perusahaan kondhang.

semangat perusahaan:integritas, andhap asor, pragmatisme, enterprising

Filosofi bisnis:Sandhangan sing apik, digantung panas, digantung panas, digawe ayu yu

Filosofi manajemen:Inovasi ora telas

Entuk sertifikat sistem manajemen mutu ISO9001 internasional, produk liwat produk perusahaan Eropa Shanghai yaiku CQC, CE, CB, lan sertifikasi safety liyane, duwe luwih saka 3000 toko dodolan ing China, kalebu 28 provinsi lan wilayah produk negara sing didol ing Eropa, Amerika Utara, Asia Tenggara, Timur Tengah, Australia lan wilayah liyane.

Pasar Cina minangka bagean penting saka strategi pemasaran global kita. Ing taun 2006, kita wiwit ngembangake bisnis ing China. "Nggawa konsep urip sing berkualitas saka luar negeri menyang saben kluwarga ing China" minangka tujuan kita ing taun-taun pungkasan. Apa layanan dhisik, banjur pasar "minangka filosofi lan model kita. Kita bakal kerja keras karo kabeh karyawan, tim lan mitra kita kanggo nggawe urip modern wong.

Mlebet ing abad kaping-20, uap surging mboko sithik sirna metu saka tataran industri lan dadi postur elegan muncul ing urip wong. Uap suhu dhuwur, resik, pangayoman lingkungan lan ciri efisien, liyane lan liyane digunakake ing urip, humidification uap, reresik, kaendahan lan produk liyane muncul ing wayahe sajarah.

Amarga panjaluk kualitas urip sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur, ngupayakake urip ing omah sing sehat lan konsep busana modis dadi ora bisa dihindari. Ing taun anyar, uap Garment Steamer wis nggawa wong konsep anyar saka sandhangan, konsep pangayoman sandhangan, nemen apik kualitas sandhangan wong.

Garment Steamer banget populer ing kalangan buruh kerah putih kutha. Pengalaman nyetrika "sandhangan apik, nyetrika gantung" wis owah.

Garment Steamer liwat uap panas internal terus-terusan kontak sandhangan lan kain, kanggo soften sandhangan lan organisasi serat kain, lan liwat "narik", "tekanan", "semprotan" sandhangan tingkat tumindak lan kain, supaya sandhangan lan kain minangka apik minangka. anyar. Dibandhingake karo wesi listrik tradisional, proteksi kain luwih apik, lan operasi luwih trep. Desain tank banyu gedhe ngindhari masalah banyu sing asring diganti, lan Steamer Garment tambah akeh disambut dening konsumen.




  • QR