Ngarep > Produk > Kukus Garment

Kukus Garment

Steamer garmen wiwitane dirancang kanggo ngukus lan ngecor kabeh jinis sandhangan kanthi vertikal lan horisontal. Iki kalebu tangki banyu, ketel, omah utama, tongkat aluminium lan selang uap.

Banyu ing tangki banyu bakal kanthi otomatis mili menyang boiler sawise dimuat ing awak utama steamer sandhangan. Boiler wiwit bisa digunakake lan sakcepete uap bakal mili menyang sirah wesi uap liwat pipa uap.

Akeh wong ing pirang-pirang negara seneng steamer garmen. Adol kanthi apik ing luwih saka 20 negara. Total omzet ing taun 2020 luwih saka 5 yuta dolar AS.

View as  
 
Kukus Rumah Tangga

Kukus Rumah Tangga

Kukus Rumah Tangga iki saka kayu dobel. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Handy 1200w

Kukus Garment Handy 1200w

Item iki diarani Steamer Garment Handy 1200w. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Vertikal 1200w

Kukus Garment Vertikal 1200w

Item iki diarani Steamer Garment Vertikal 1200w. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Mini 1200w Kab

Kukus Garment Mini 1200w Kab

Item iki diarani Steamer Garment Mini 1200w. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Handheld Mini Ironing Steam Compact Iron

Handheld Mini Ironing Steam Compact Iron

Item iki diarani Besi Kompak Uap Genggam Mini. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sikat Setrika Uap Genggam Besi Kompak Mini

Sikat Setrika Uap Genggam Besi Kompak Mini

Item iki diarani Kompak Iron Handheld Steam Iron Brush Mini. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meiyu Electric diadegaké ing taun 2009, spesialisasi ing produksi Kukus Garment, lan minangka salah siji saka Kukus Garment produsen lan supplier ing China. Ing sepuluh taun kepungkur, kita wis entuk sertifikasi CE, CB, lan ROHS lan nyiyapake pabrik kita dhewe. Produk sing digawe ing China murah lan apik kualitase, lan ndhukung tuku grosir lan akeh. Kajaba iku, kita uga duwe produk sing disesuaikan supaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing saham, teka lan tuku diskon, wesi rasukan murah.
  • QR