Ngarep > Produk > Kukus Garment > Kukus Garment Handy

Kukus Garment Handy

Busanamu kebak keriput lan katon reged nalika menyang kantor utawa menyang pesta. Apa sing sedhih.

Apa mbayar rega dhuwur kanggo wesi normal abot? Napa ora njaluk steamer garmen praktis sing bobot entheng kanthi rega terjangkau? Steamer busana Meiyu minangka pilihan sing sampurna.

Kita duwe akeh model steamer garmen sing praktis kanggo sampeyan pilih. Uap panas bisa nembus kabeh jinis kain, reged bisa dibusak sakcepete, kerut bisa flatted kaget lan virus bisa matèni sak tenane. Apa ngenteni? Entuk steamer garmen sing praktis saiki.

Kita bisa nindakake OEM kanggo sampeyan. Sampeyan ngandhani warna sing dikarepake, sampeyan milih plug lan nggawe desain kemasan. Lan kita bisa nyithak merek sampeyan ing steamer garmen sing praktis.


View as  
 
Kukus Rumah Tangga

Kukus Rumah Tangga

Kukus Rumah Tangga iki saka kayu dobel. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Handy 1200w

Kukus Garment Handy 1200w

Item iki diarani Steamer Garment Handy 1200w. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Handy 800w

Kukus Garment Handy 800w

Item iki diarani Steamer Garment Handy 800w. Daya 800W / 400W. Bisa uap kain nalika diuripake kanggo 800W lan bisa nindakake steaming kanggo pasuryan kanggo spa nalika diuripake kanggo 400W. Wis sikat lan kain pad. Kapasitas tangki banyu yaiku 200ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 18g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Steamer Garment Handheld

Steamer Garment Handheld

Steamer Garmen Genggam iki saka tongkat ganda. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Handy 2000w

Kukus Garment Handy 2000w

Steamer Garment Handy 2000w iki minangka model paling laris ing pabrik kita. Desaine apik banget. Daya punika 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Handy 1700w

Kukus Garment Handy 1700w

Steamer Garment Handy 1700w iki minangka model paling laris ing pabrik kita. Desaine apik banget. Daya punika 1700W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Gantungan bisa dilipat .Kapasitas tangki banyu yaiku 1.40L. Wektu kerja kira-kira 42 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meiyu Electric diadegaké ing taun 2009, spesialisasi ing produksi Kukus Garment Handy, lan minangka salah siji saka Kukus Garment Handy produsen lan supplier ing China. Ing sepuluh taun kepungkur, kita wis entuk sertifikasi CE, CB, lan ROHS lan nyiyapake pabrik kita dhewe. Produk sing digawe ing China murah lan apik kualitase, lan ndhukung tuku grosir lan akeh. Kajaba iku, kita uga duwe produk sing disesuaikan supaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing saham, teka lan tuku diskon, wesi rasukan murah.
  • QR