Kukus Garment Vertikal Handy
  • Kukus Garment Vertikal Handy - 0 Kukus Garment Vertikal Handy - 0
  • Kukus Garment Vertikal Handy - 1 Kukus Garment Vertikal Handy - 1
  • Kukus Garment Vertikal Handy - 2 Kukus Garment Vertikal Handy - 2
  • Kukus Garment Vertikal Handy - 3 Kukus Garment Vertikal Handy - 3
  • Kukus Garment Vertikal Handy - 4 Kukus Garment Vertikal Handy - 4
  • Kukus Garment Vertikal Handy - 5 Kukus Garment Vertikal Handy - 5
  • Kukus Garment Vertikal Handy - 6 Kukus Garment Vertikal Handy - 6

Kukus Garment Vertikal Handy

Steamer Garment Vertikal Handy iki minangka model paling laris ing pabrik kita. Desaine apik banget. Daya punika 1700W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Gantungan bisa dilipat. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.30L. Wektu kerja kira-kira 40 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

China Diskon Handy Vertikal Garment Steamer Factory

Pambuka Kukus Garment Vertikal Handy

Steamer Garment Vertikal Handy iki minangka model paling laris ing pabrik kita. Desaine apik banget. Daya punika 1700W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Gantungan bisa dilipat. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.30L. Wektu kerja kira-kira 40 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.


Parameter Kukus Garmen Vertikal Handy

20-240V, 50/60Hz, 1700W Utawa 110v.1350w

KAPASITAS TANK: 1300ML

 

Fitur Handy Vertical Garment Steamer

bobot entheng, uap cepet, steaming non-stop

 

Layanan sawise-sales Handy Vertical Garment Steamer

1% free spare parts.

Garansi setaun.

 

RFQ:

1, Apa uap anomatik?

Ya wis. Lan steaming ora mandheg.


2, Apa wektu dadi panas kanggo panggunaan pisanan?

Iku bab 45 detik.


3, Iku bakal anto-mati banyu wis digunakake munggah?

Ya, bakal mateni daya kanthi otomatis sawise banyu digunakake.


4, Apa panas cedhak stopkontak uap?

Ya, panas banget.



Panas Tags: Kukus Garment Vertikal Handy, Grosir, Tuku, Customized, Bulk, China, Murah, Diskon, Rega Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Digawe ing China, CE, CB, ROHS

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR