Ngarep > Produk > Mesin Setrika > Mesin Setrika Gantung Kab

Mesin Setrika Gantung Kab

Mesin nyetrika sing digantung ing udhara? Ora, ora, ora. Sampeyan ora bisa mbayangno. Iku nuduhake sandhangan sing digantung ing gantungan. Banjur mesin nyetrika gantung bakal nyetrika sandhangan sing digantung ing gantungan. Apa Ajaib.

Ngirit akeh papan ing omah nalika sampeyan mbuwang wesi uap sing abot, bisu, lan normal. Mesin nyetrika gantung bisa nindakake tugas sing luwih apik. Kukus, rata lan ngresiki sandhangan nalika digantung.

Nggawa mesin nyetrika gantung nalika sampeyan lelungan, sampeyan bisa nyetrika sandhangan ing sembarang wektu ing hotel.

View as  
 
Mewah Steam Handheld Ironing Machine

Mewah Steam Handheld Ironing Machine

Mesin Setrika Genggam Uap Mewah iki saka kayu dobel. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Setrika Gantung 1200w

Mesin Setrika Gantung 1200w

Item iki diarani 1200w Hanging Ironing Machine. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Setrika Gantung 800w

Mesin Setrika Gantung 800w

Item iki diarani Mesin Setrika Gantung 800w. Daya 800W / 400W. Bisa uap kain nalika diuripake kanggo 800W lan bisa nindakake steaming kanggo pasuryan kanggo spa nalika diuripake kanggo 400W. Wis sikat lan kain pad. Kapasitas tangki banyu yaiku 200ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 18g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Wesi Uap Sterilisasi Suhu Dhuwur

Wesi Uap Sterilisasi Suhu Dhuwur

Wesi Uap Sterilisasi Suhu Dhuwur iki saka kayu dobel. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Setrika Vertikal Handheld Flat Pole

Setrika Vertikal Handheld Flat Pole

Setrika Vertikal Genggam Flat Pole iki saka pindho tongkat. Wis papan wesi.Desaine apik. Lampu indikator minangka dering ing sakubenge kenop kontrol. Daya punika 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Garment Steamer Kanthi Papan Wesi

Garment Steamer Kanthi Papan Wesi

Steamer Garment Kanthi Papan Wesi iki saka kayu dobel. Wis papan wesi.Desaine apik. Lampu indikator minangka dering ing sakubenge kenop kontrol. Daya punika 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meiyu Electric diadegaké ing taun 2009, spesialisasi ing produksi Mesin Setrika Gantung Kab, lan minangka salah siji saka Mesin Setrika Gantung Kab produsen lan supplier ing China. Ing sepuluh taun kepungkur, kita wis entuk sertifikasi CE, CB, lan ROHS lan nyiyapake pabrik kita dhewe. Produk sing digawe ing China murah lan apik kualitase, lan ndhukung tuku grosir lan akeh. Kajaba iku, kita uga duwe produk sing disesuaikan supaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing saham, teka lan tuku diskon, wesi rasukan murah.
  • QR