Ngarep > Produk > Mesin Setrika

Mesin Setrika

Mesin nyetrika wiwitane dirancang mung kanggo panggunaan omah. Bisa uap lan warata kabeh jinis sandhangan vertikal lan horisontal.

Boiler bisa dianggep minangka jantung mesin nyetrika. Kerjane non-stop lan ngasilake uap sing bakal mili menyang sirah wesi uap terus-terusan.

Uap panas mesin nyetrika uga bisa mateni kabeh jinis virus, mula laris banget sajrone pandemi wabah COVID-19 ing saindenging jagad.

View as  
 
Mewah Steam Handheld Ironing Machine

Mewah Steam Handheld Ironing Machine

Mesin Setrika Genggam Uap Mewah iki saka kayu dobel. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Setrika Uap 1200w Kab

Setrika Uap 1200w Kab

Item iki diarani 1200w Steam Iron. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Setrika Gantung 1200w

Mesin Setrika Gantung 1200w

Item iki diarani 1200w Hanging Ironing Machine. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Setrika Uap 800w Kab

Setrika Uap 800w Kab

Item iki diarani wesi Uap 800w. Daya 800W/400W. Bisa uap kain nalika diuripake kanggo 800W lan bisa nindakake steaming kanggo pasuryan kanggo spa nalika diuripake kanggo 400W. Wis sikat lan kain pad. Kapasitas tangki banyu yaiku 200ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 18g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Setrika Gantung 800w

Mesin Setrika Gantung 800w

Item iki diarani Mesin Setrika Gantung 800w. Daya 800W / 400W. Bisa uap kain nalika diuripake kanggo 800W lan bisa nindakake steaming kanggo pasuryan kanggo spa nalika diuripake kanggo 400W. Wis sikat lan kain pad. Kapasitas tangki banyu yaiku 200ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 18g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Steam Hanging Ironing Double Flat Pole

Steam Hanging Ironing Double Flat Pole

Iki Steam Hanging Ironing Double Flat Pole saka pindho kelet. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meiyu Electric diadegaké ing taun 2009, spesialisasi ing produksi Mesin Setrika, lan minangka salah siji saka Mesin Setrika produsen lan supplier ing China. Ing sepuluh taun kepungkur, kita wis entuk sertifikasi CE, CB, lan ROHS lan nyiyapake pabrik kita dhewe. Produk sing digawe ing China murah lan apik kualitase, lan ndhukung tuku grosir lan akeh. Kajaba iku, kita uga duwe produk sing disesuaikan supaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing saham, teka lan tuku diskon, wesi rasukan murah.
  • QR