Ngarep > Produk > Kukus Garment > Kukus Garment Mini Kab

Kukus Garment Mini Kab

Minangka wong saya sugih lan sugih, padha mbayar manungsa waé liyane kanggo sandhangan kasual lan attire formal.Dadi padha mbutuhake helper apik lan piranti terjangkau kanggo ngresiki, uap lan flat sandhangané. Kukus garmen mini sing cocok kanggo dadi pembantu iki.

Napa kita ngarani steamer garment mini? Amarga katon cilik dibandhingake karo steamer garmen industri ing pabrik sandhangan. Nanging iku becik kanggo nggunakake ngarep.

Steamer garmen mini bisa ngukus lan ngecor kabeh jinis sandhangan kanthi vertikal lan horisontal. Alesan utama kanggo warata yaiku uap panas.

View as  
 
Kukus Garment Mini 1200w Kab

Kukus Garment Mini 1200w Kab

Item iki diarani Steamer Garment Mini 1200w. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Handheld Mini Ironing Steam Compact Iron

Handheld Mini Ironing Steam Compact Iron

Item iki diarani Besi Kompak Uap Genggam Mini. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sikat Setrika Uap Genggam Besi Kompak Mini

Sikat Setrika Uap Genggam Besi Kompak Mini

Item iki diarani Kompak Iron Handheld Steam Iron Brush Mini. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Mini 800w Kab

Kukus Garment Mini 800w Kab

Item iki diarani 800w Mini Garment Steamer . Daya 800W / 400W. Bisa uap kain nalika diuripake kanggo 800W lan bisa nindakake steaming kanggo pasuryan kanggo spa nalika diuripake kanggo 400W. Wis sikat lan kain pad. Kapasitas tangki banyu yaiku 200ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 18g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mini Ironing Steam Handheld Travel Gunakake Brownout

Mini Ironing Steam Handheld Travel Gunakake Brownout

Item iki diarani Mini Ironing Steam Handheld Travel Use Brownout .Kekuwatane 800W/400W. Bisa uap kain nalika diuripake kanggo 800W lan bisa nindakake steaming kanggo pasuryan kanggo spa nalika diuripake kanggo 400W. Wis sikat lan kain pad. Kapasitas tangki banyu yaiku 200ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 18g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt

Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt

Item iki diarani Mini Ideal For Travel Use Handheld Light Weigt .Kekuwatane 800W / 400W. Bisa uap kain nalika diuripake kanggo 800W lan bisa nindakake steaming kanggo pasuryan kanggo spa nalika diuripake kanggo 400W. Wis sikat lan kain pad. Kapasitas tangki banyu yaiku 200ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 18g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meiyu Electric diadegaké ing taun 2009, spesialisasi ing produksi Kukus Garment Mini Kab, lan minangka salah siji saka Kukus Garment Mini Kab produsen lan supplier ing China. Ing sepuluh taun kepungkur, kita wis entuk sertifikasi CE, CB, lan ROHS lan nyiyapake pabrik kita dhewe. Produk sing digawe ing China murah lan apik kualitase, lan ndhukung tuku grosir lan akeh. Kajaba iku, kita uga duwe produk sing disesuaikan supaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing saham, teka lan tuku diskon, wesi rasukan murah.
  • QR