Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt
  • Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt - 0 Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt - 0
  • Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt - 1 Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt - 1
  • Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt - 2 Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt - 2
  • Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt - 3 Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt - 3
  • Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt - 4 Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt - 4

Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt

Item iki diarani Mini Ideal For Travel Use Handheld Light Weigt .Kekuwatane 800W / 400W. Bisa uap kain nalika diuripake kanggo 800W lan bisa nindakake steaming kanggo pasuryan kanggo spa nalika diuripake kanggo 400W. Wis sikat lan kain pad. Kapasitas tangki banyu yaiku 200ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 18g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

DiskonMini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt Ing Simpenan


Pambuka Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt

Item iki diarani Mini Ideal For Travel Use Handheld Light Weigt .Kekuwatane 800W / 400W. Bisa uap kain nalika diuripake kanggo 800W lan bisa nindakake steaming kanggo pasuryan kanggo spa nalika diuripake kanggo 400W.

Wis sikat lan kain pad. Kapasitas tangki banyu yaiku 200ml.

Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 18g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.


Parameter Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Genggam Light Weigt

20-240V, 50/60Hz, 800W/400W

KAPASITAS TANK: 200ML


Fitur Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Genggam Light Weigt

bobot entheng, uap cepet, steaming non-stop


Layanan sawise-sales Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Handheld Light Weigt

1% free spare parts.

Garansi setaun.


RFQ:

1, Apa uap anomatik?

Ya wis. Lan steaming ora mandheg.


2, Apa wektu dadi panas kanggo panggunaan pisanan?

Iku kira-kira 60 detik.


3, Iku bakal anto-mati banyu wis digunakake munggah?

Ya, bakal mateni daya kanthi otomatis sawise banyu digunakake.


4, Apa panas cedhak stopkontak uap?

Ya, panas banget.



Panas Tags: Mini Ideal Kanggo Travel Gunakake Genggam Light Weigt, Grosir, Tuku, Customized, Bulk, China, Murah, Diskon, Low Price, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China, CE, CB, ROHS

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR