Carane tuku Garment Steamer?

2021-09-15

Pisanan: kudu ndeleng jantung sing hang mesin panas - pemanas

Kaya dene jantung komputer yaiku CPU, mesin setrika uga duwe jantung, yaiku mesin pemanas mesin setrika. Pemanas sing apik yaiku awak pemanasan aluminium, supaya umur layanan dawa, paling ora luwih saka 10 taun. Kanggo sawetara mesin ironing mirah, paling saka mesin ingkang ndamel benter digawe saka tembaga, kang nyuda biaya, nanging kerugian iku urip cendhak, konduksi panas alon, uap ora rata lan sawetara masalah.

Kapindho: pilih fitur sing dikarepake

Akeh mesin setrika uap ora mung duwe fungsi nyetrika, nanging uga duwe fungsi reresik lan reresik. Tuku mesin ironing uap multi-fungsi iku pilihan apik, nanging uga mbayar manungsa waé kanggo apa mesin ironing uap wis multi-warung pangaturan imbuhan uap. Penyesuaian multi-gear, bakal nggawe nyetrika sandhangan, gampang lan gampang dioperasikake kanthi siji langkah.

Steam Garment Steamer digunakake, ana bakal kerep netes kedadean mengaruhi efek ironing, milih uap Garment Steamer bisa nyegah banyu kondensasi iku pilihan apik, nanging uga mbayar manungsa waé kanggo desain rerumput ironing, nyiyapake sikat ironing khayal, bisa uga. ngeruk kain, nalika ironing uga duwe sudhut mati. Apa tank banyu duwe desain Filter resik, apa desain got inang tombol banget, bisa èfèktif nyegah fouling saka pot panas, nambah urip layanan saka mesin.



  • QR