Produk

Meiyu Electric wis diadegaké luwih saka sepuluh taun lan utamané mrodhuksi Mini Garment Steamer, Ironing Machine, Hanging Ironing Machine, etc. Wis entuk sertifikasi CE, CB, lan ROHS, lan kualitas dijamin.
View as  
 
Mewah Steam Handheld Ironing Machine

Mewah Steam Handheld Ironing Machine

Mesin Setrika Genggam Uap Mewah iki saka kayu dobel. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Rumah Tangga

Kukus Rumah Tangga

Kukus Rumah Tangga iki saka kayu dobel. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Setrika Uap 1200w Kab

Setrika Uap 1200w Kab

Item iki diarani 1200w Steam Iron. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Setrika Gantung 1200w

Mesin Setrika Gantung 1200w

Item iki diarani 1200w Hanging Ironing Machine. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Handy 1200w

Kukus Garment Handy 1200w

Item iki diarani Steamer Garment Handy 1200w. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Vertikal 1200w

Kukus Garment Vertikal 1200w

Item iki diarani Steamer Garment Vertikal 1200w. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
  • QR