Ngarep > Produk > Kukus Garment > Kukus Garment Vertikal

Kukus Garment Vertikal

Wong-wong mau nggunakake wesi tradisional kanggo nyetrika sandhangan. Nanging dheweke butuh meja utawa papan wesi kanggo nyetrika. Kanthi cara iki, ora gampang digunakake nalika ora ana meja utawa papan wesi. Saiki nganggo kukusan garmen vertikal, kita bisa nyetrika nalika sandhangan digantung lan ora perlu meja utawa papan wesi. Steamer garmen vertikal minangka piranti nyetrika sing sampurna.

Yen sampeyan mbutuhake steamer sandhangan vertikal unik, kita bisa nindakake ODM kanggo sampeyan. Sampeyan nggawe desain lan kita nggawe produksi. Lan sampeyan entuk eksklusivitas kanggo adol ing saindenging jagad. Loro-lorone nggawe dhuwit. Kita uga bisa nindakake OEM. Kita nggawe merek sampeyan.

Iku kanca urip saben dina. Iku mbantu sampeyan ngresiki, nyetrika lan ngukus. Steamer sandhangan vertikal kudu ing omah sing apik banget.

View as  
 
Kukus Garment Vertikal 1200w

Kukus Garment Vertikal 1200w

Item iki diarani Steamer Garment Vertikal 1200w. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Vertikal 1700w

Kukus Garment Vertikal 1700w

Desain Kukus Garmen Vertikal 1700w apik banget. Daya punika 1700W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Gantungan bisa dilipat. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.40L. Wektu kerja kira-kira 42 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Vertikal 2000w

Kukus Garment Vertikal 2000w

Steamer Garment Vertikal 2000w iki dirancang kanggo pasar rega murah. Rega model iki arang banget dibandhingake karo model liyane. Rega FOB Ningbo mung babagan USD9.5 nganti USD10.00 saben unit. Wesi sirah uap saka plastik. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kukus Garment Tegak

Kukus Garment Tegak

Steamer Garment Upright iki dirancang kanggo pasar rega murah. Rega model iki arang banget dibandhingake karo model liyane. Rega FOB Ningbo mung babagan USD9.5 nganti USD10.00 saben unit. Wesi sirah uap saka plastik. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Standing Garment Steamer

Standing Garment Steamer

Standing Garment Steamer iki minangka model paling laris ing pabrik kita. Desaine apik banget. Daya punika 1700W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Gantungan bisa dilipat .Kapasitas tangki banyu yaiku 1.40L. Wektu kerja kira-kira 42 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Meiyu Electric diadegaké ing taun 2009, spesialisasi ing produksi Kukus Garment Vertikal, lan minangka salah siji saka Kukus Garment Vertikal produsen lan supplier ing China. Ing sepuluh taun kepungkur, kita wis entuk sertifikasi CE, CB, lan ROHS lan nyiyapake pabrik kita dhewe. Produk sing digawe ing China murah lan apik kualitase, lan ndhukung tuku grosir lan akeh. Kajaba iku, kita uga duwe produk sing disesuaikan supaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing saham, teka lan tuku diskon, wesi rasukan murah.
  • QR