Ngarep > Produk > Mesin Setrika > Setrika uap

Setrika uap

Wesi uap kita ora mung kanggo sandhangan, nanging uga kanggo gorden, sofa lan taplak meja. Iku helper ibu rumah tangga becik. Sawise sampeyan nggunakake pisanan, sampeyan ora bakal pengin nggunakake jinis wesi liyane.

Kita ngrancang wesi uap dening tim kita dhewe lan kita duwe paten. Desain unik ndadekake barang sing adol ing saindenging jagad. We adol menyang luwih saka 20 negara.

Pandemi COVID-19 ana ing China luwih apik tinimbang negara liya, amarga wong ing China seneng nggunakake wesi uap sing bisa mateni virus kanthi uap panas.


View as  
 
Setrika Uap 1200w Kab

Setrika Uap 1200w Kab

Item iki diarani 1200w Steam Iron. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Setrika Uap 800w Kab

Setrika Uap 800w Kab

Item iki diarani wesi Uap 800w. Daya 800W/400W. Bisa uap kain nalika diuripake kanggo 800W lan bisa nindakake steaming kanggo pasuryan kanggo spa nalika diuripake kanggo 400W. Wis sikat lan kain pad. Kapasitas tangki banyu yaiku 200ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 18g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Steam Hanging Ironing Double Flat Pole

Steam Hanging Ironing Double Flat Pole

Iki Steam Hanging Ironing Double Flat Pole saka pindho kelet. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Handheld Iron

Handheld Iron

Besi Genggam iki saka kayu dobel. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Setrika Uap 2000w Kab

Setrika Uap 2000w Kab

Wesi Uap 2000w iki saka stik dobel. Wis papan wesi.Desaine apik. Lampu indikator minangka dering ing sakubenge kenop kontrol. Daya punika 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Setrika Uap Handy

Setrika Uap Handy

Wesi Uap Handy iki saka kayu dobel. Wis papan wesi.Desaine apik. Lampu indikator minangka dering ing sakubenge kenop kontrol. Daya punika 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meiyu Electric diadegaké ing taun 2009, spesialisasi ing produksi Setrika uap, lan minangka salah siji saka Setrika uap produsen lan supplier ing China. Ing sepuluh taun kepungkur, kita wis entuk sertifikasi CE, CB, lan ROHS lan nyiyapake pabrik kita dhewe. Produk sing digawe ing China murah lan apik kualitase, lan ndhukung tuku grosir lan akeh. Kajaba iku, kita uga duwe produk sing disesuaikan supaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing saham, teka lan tuku diskon, wesi rasukan murah.
  • QR