Setrika Uap 1200w Kab
  • Setrika Uap 1200w Kab - 0 Setrika Uap 1200w Kab - 0
  • Setrika Uap 1200w Kab - 1 Setrika Uap 1200w Kab - 1
  • Setrika Uap 1200w Kab - 2 Setrika Uap 1200w Kab - 2

Setrika Uap 1200w Kab

Item iki diarani 1200w Steam Iron. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply. Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tuku Grosir Setrika Uap 1200w saka China Suppliers


Pambuka Setrika Uap 1200w

Item iki diarani 1200w Steam Iron. Daya punika 1200W. Wis dibangun ing pump banyu kang bisa ngirim banyu kanggo mesin ingkang ndamel benter non-stopply.

Wis sikat. Kapasitas tangki banyu yaiku 170 ml. Wektu kerja kira-kira 10 menit. Tingkat uap kira-kira 17g / menit. Iku trep banget kanggo nggunakake.


Parameter saka 1200w Steam Iron

20-240V, 50/60Hz, 1250W

KAPASITAS TANK: 170ML


Fitur saka 1200w Steam Iron

bobot entheng, uap cepet, steaming non-stop


Layanan sawise-sales saka 1200w Steam Iron

1% free spare parts.

Garansi setaun.


RFQ:

1, Apa uap anomatik?

Ya wis. Lan steaming ora mandheg.


2, Apa wektu dadi panas kanggo panggunaan pisanan?

Iku kira-kira 60 detik.


3, Iku bakal anto-mati banyu wis digunakake munggah?

Ya, bakal mateni daya kanthi otomatis sawise banyu digunakake.


4, Apa panas cedhak stopkontak uap?

Ya, panas banget.



Panas Tags: 1200w Steam Iron, Grosir, Tuku, Customized, Bulk, China, Murah, Diskon, Low Price, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China, CE, CB, ROHS

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR