Carane njaga mesin ironing?

2021-09-10

Gunakake katrampilan

1, mesin setrika uap Meiyu nalika nyetrika celana, gunakake gantungan biasa kanggo nyetrika, lan paling apik nganggo sarung tangan anti panas.

2. Nalika nyetrika sandhangan, cekelan ing sisih loro lan pencet kenceng. Waca uap panas saka nozzle uap. (Cara sing luwih trep yaiku nggunakake splint. Ora wedi tangan panas lan nyetrika sing apik banget).

3. Nalika nyetrika kerah, luwih gampang kanggo nguripake kerah lan nyetrika saka mburi.

4. Nalika nyetrika lengen klambi, lengen klambi kudu dilurusake rada, lan muncung uap kudu ditekan ing lengen luwih suwe, lan ditekan bolak-balik.



Sabanjure:NO
  • QR