Garment Steamer Kanthi Papan Wesi
  • Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 0 Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 0
  • Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 1 Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 1
  • Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 2 Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 2
  • Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 3 Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 3
  • Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 4 Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 4
  • Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 5 Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 5
  • Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 6 Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 6
  • Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 7 Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 7
  • Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 8 Garment Steamer Kanthi Papan Wesi - 8

Garment Steamer Kanthi Papan Wesi

Steamer Garment Kanthi Papan Wesi iki saka kayu dobel. Wis papan wesi.Desaine apik. Lampu indikator minangka dering ing sakubenge kenop kontrol. Daya punika 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Steamer Garment Murah Kanthi Papan Wesi Made in China bisa disesuaikan

Pambuka Garment Steamer Kanthi Papan Wesi

Steamer Garment Kanthi Papan Wesi iki saka kayu dobel. Wis papan wesi.Desaine apik.

Lampu indikator minangka dering ing sakubenge kenop kontrol. Daya punika 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel.

Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit.

Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

 

Parameter Kukus Garmen Kanthi Papan Wesi

20-240V, 50/60Hz, 2000W

KAPASITAS TANK: 1600ML


Fitur Garment Steamer Kanthi Papan Wesi

bobot entheng, uap cepet, steaming non-stop

 

Layanan sawise-sales Garment Steamer Kanthi Papan Wesi

1% free spare parts.

Garansi setaun.


RFQ:

1, Apa uap anomatik?

Ya wis. Lan steaming ora mandheg.


2, Apa wektu dadi panas kanggo panggunaan pisanan?

Iku bab 45 detik.


3, Iku bakal anto-mati banyu wis digunakake munggah?

Ya, bakal mateni daya kanthi otomatis sawise banyu digunakake.


4, Apa panas cedhak stopkontak uap?

Ya, panas banget.



Panas Tags: Garment Steamer Kanthi Papan Wesi, Grosir, Tuku, Customized, Bulk, China, Murah, Diskon, Low Price, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China, CE, CB, ROHS

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR