Mewah Steam Handheld Ironing Machine
  • Mewah Steam Handheld Ironing Machine - 0 Mewah Steam Handheld Ironing Machine - 0
  • Mewah Steam Handheld Ironing Machine - 1 Mewah Steam Handheld Ironing Machine - 1
  • Mewah Steam Handheld Ironing Machine - 2 Mewah Steam Handheld Ironing Machine - 2

Mewah Steam Handheld Ironing Machine

Mesin Setrika Genggam Uap Mewah iki saka kayu dobel. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

CinaMewah Steam Handheld Mesin Ironing Ing Simpenan


Pambuka sakaMewah Steam Handheld Ironing Machine

Mesin Setrika Genggam Uap Mewah iki saka kayu dobel. Wis Papan wesi. Awak bisa dadi injeksi utawa semprotan. Daya 2000W. Wesi sirah uap saka stainless steel. Kapasitas tangki banyu yaiku 1.50L. Wektu kerja kira-kira 45 menit. Tingkat uap kira-kira 32g / menit. Pipa uap fleksibel lan tongkat teleskopik. Iku trep banget kanggo nggunakake.

Parameter sakaMewah Steam Handheld Ironing Machine
20-240V, 50/60Hz, 2000W Utawa 110v.1350w
KAPASITAS TANK: 2200ML

Fitur sakaMewah Steam Handheld Ironing Machine
bobot entheng, uap cepet, steaming non-stop

layanan sawise-sales sakaMewah Steam Handheld Ironing Machine
1% free spare parts.
Garansi setaun.

RFQ:
1, Apa uap anomatik?
Ya wis. Lan steaming ora mandheg.
2, Apa wektu dadi panas kanggo panggunaan pisanan?
Iku bab 45 detik.
3, Iku bakal anto-mati banyu wis digunakake munggah?
Ya, bakal mateni daya kanthi otomatis sawise banyu digunakake.
4, Apa panas cedhak stopkontak uap?
Ya, panas banget.

Panas Tags: Mesin Setrika Genggam Uap Mewah, Grosir, Tuku, Customized, Bulk, China, Murah, Diskon, Rega Murah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China, CE, CB, ROHS

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR